Uw woning verhuren?


Uw woning verhuren in de regio Utrecht en Amsterdam? Voorkeur voor verhuren aan expats? Lexiswonen heeft als verhuurmakelaar uitgebreide ervaring in zowel short stay als long stay verhuur aan expats.

Expats
Onze verhuurafdeling is gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan zogenaamde expats in de regio Utrecht en Amsterdam. Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring in zowel short stay als long stay verhuur van woningen aan expat-huurders is Lexiswonen de juiste partij voor zorgeloze verhuur met een optimaal rendement.

In de spotlight
Wij verzorgen de presentatie van uw huis. Wij bieden optimale exposure voor uw woning middels onze druk bezochte website en diverse verzamelwebsites zoals Pararius.nl, Expatica.com, Xpatrentals.com en Huurwoningen.nl. Daarnaast wordt uw woning aangeboden aan onze up-to-date database van woningzoekenden, diverse relocation bureaus en HR-afdelingen van bedrijven. Het innige samenwerkingsverband met een groot aantal collega-verhuurmakelaars in de regio vergemakkelijkt uw zoektocht naar de perfecte huurder. Natuurlijk gaan ook wij met de tijd mee en zijn wij volop actief op social media. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning ook op Facebook en Instagram onder de aandacht te brengen.

Beheer
Desgewenst verzorgen wij het financieel en technisch beheer. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld zelf in het buitenland verblijft. Afhankelijk van de afgesproken werkzaamheden stellen wij altijd een interessant tarief voor u samen als u het beheer én de bemiddeling door ons laat uitvoeren.

Referenties
Veel internationale bedrijven werken succesvol met ons samen bij de relocation van hun expats. Nike, ING, Levi’s, IBM, Adidas, TomTom, Price Waterhouse Coopers, Ernst & Young, KPMG, ABN AMRO, Credit Europe, Garanti Bank, Mizuho Bank, e.a.

Vragen over het verhuren van uw woning?
Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak, waarbij wij al uw vragen rond het (al dan niet tijdelijk) verhuren van uw woning beantwoorden. Wij informeren en adviseren u graag.